EMPRESA

Inici  >  Empresa

Empreses de metal·lúrgia a Espanya

Les empreses de metal·lúrgia a Espanya constitueixen una de les més importants pel fet que ofereixen serveis útils i competents. Per a això comptes amb Metal Abga, qui t'ofereix els serveis més variats com fabricació, modificació o reparació de peces metàl·liques. No hauràs de recórrer a cap altre lloc, ja que comptem amb personal especialitzat donant el tractament adequat a l'metall que necessitis modelar. Ens adaptem a les teves necessitats.


Sobre nosaltres

Has de saber que Metal Abga és una societat amb una història industrial de 6 anys treballant en el sector de fusteria metàl·lica i altres activitats. Això vol dir que, quan ens contractes, poses en les millors mans dels dissenys i millorament de parts metàl·liques. Podràs restaurar aquells objectes que creies perduts, els nostres dissenyadors et suggeriran tot el que has de fer.

L'empresa, en el transcurs de el temps ha anat creixent en producció, arribant a més clients satisfets, augmentant la seva comercialització i oferint els millors serveis al nostre mercat. Cada dia se sumen més clients a la sol·licitud dels nostres serveis, ja que prestem atenció de qualitat.

En Metal Abga comptem amb un taller i personal especialitzat en construccions metàl·liques de tot tipus, treballs de portes i reixes de ferro, mampares, tancaments, escales, baranes, gelosies, etc. A més, fabriquem finestres, tendals, persianes i marquesines, aconseguint així embellir el teu llar, oficina i indústria. No hauràs de fer més recerques, ja que amb nosaltres tens la millor opció.

Treballs de qualitat en temps rècord

El més valorat pels nostres clients és la rapidesa en el lliurament de la feina feta, la qualitat dels nostres productes i els seus preus assequibles. Sens dubte que Metal Abga et ofereix múltiples beneficis amb els quals quedaràs totalment satisfet. Et donem garantia en cadascun dels nostres treballs, el client és el més important per a nosaltres. A més, comptes amb assessorament personalitzat en matèria de construcció sense recàrrecs addicionals.